Welkom op Wegwijs in Maasdriel. Hier vind je organisaties, verenigingen en initiatieven die maatschappelijke hulp en ondersteuning bieden aan inwoners van Maasdriel. Bijvoorbeeld op het gebied van vrije tijd, onderwijs en gezin, gezondheid, werk en geld en fijn wonen in je buurt.

Je organisatie hier?

Jouw organisatie ook vindbaar maken op deze pagina? Neem contact op en we kijken naar de mogelijkheden.
Neem contact op

Hulp nodig?

In de buurt

Betrokken bij je buurt? Vind hier organisaties en initiatieven die je helpen bij een fijnere buurt met mensen die omkijken maar elkaar.

Vrije tijd

Je vrije tijd leuk en nuttig besteden? Vind hier dingen om in je vrije tijd te doen.

Onderwijs en gezin

Vragen over (volwassenen) onderwijs, ontwikkeling of opvoeding? Vind hier mogelijkheden om daarbij ondersteund te worden.

Gezondheid

Ondersteuning of (thuis)zorg nodig? Of wil je gezonder leven en meer bewegen? Vind hier mogelijkheden voor zorg en een gezonde manier van leven.

Thuis

Wil je langer thuis blijven wonen? Hier vind je organisaties en initiatieven die je daarbij kunnen helpen.

Werk en geld

Kom je er financieel, juridisch of in je zoektocht naar werk even niet uit? Vind hier mogelijkheden om daarbij geholpen te worden.

Uitgelichte verhalen

Populair

Samen dementievriendelijk Rossum/Hurwenen zet zich in om de dorpen dementievriendelijk te maken. Dit betekent:Dementie kunnen herkennenWe...
Bazalt Wonen is een eigentijdse woningcorporatie in de Bommelerwaard en Altena. We hebben bijna 7.000 woningen en diverse andere (verhuur...
Pedicurepraktijk Studio 31 is gevestigd in het mooie Gelderse Rossum. U kunt hier terecht voor een pedicure- of manicure behandeling. Nie...