Welkom op de sociale kaart van de Bommelerwaard. Hier vind je organisaties, verenigingen en initiatieven die maatschappelijke hulp en ondersteuning bieden aan inwoners van de Bommelerwaard. Bijvoorbeeld op het gebied van vrije tijd, onderwijs en gezin, gezondheid, werk en geld en fijn wonen in je buurt.

Jouw organisatie hier?

Jouw organisatie ook vindbaar maken op deze pagina? Neem contact op en we kijken naar de mogelijkheden.
Neem contact op

Hulp nodig?

In de buurt

Betrokken bij je buurt? Vind hier organisaties en initiatieven die je helpen bij een fijnere buurt met mensen die omkijken naar elkaar.

Vrije tijd

Je vrije tijd leuk en nuttig besteden? Vind hier dingen om in je vrije tijd te doen.

Onderwijs en gezin

Vragen over (volwassenen) onderwijs, ontwikkeling of opvoeding? Vind hier mogelijkheden om daarbij ondersteund te worden.

Gezondheid

Ondersteuning of (thuis)zorg nodig? Of wil je gezonder leven en meer bewegen? Vind hier mogelijkheden voor zorg en een gezonde manier van leven.

Thuis

Wil je langer thuis blijven wonen? Hier vind je organisaties en initiatieven die je daarbij kunnen helpen.

Werk en geld

Kom je er financieel, juridisch of in je zoektocht naar werk even niet uit? Vind hier mogelijkheden om daarbij geholpen te worden.

Uitgelichte verhalen

Populair

Bewegingsonderwijs op basisscholen en ondersteuning bij het zetten van de 1ste stappen naar een beweegactiviteit. Stimuleren van sport en...
Een geautomatiseerde haal- en brengzuil om online gereserveerde bibliotheekmaterialen op te halen en terug te brengen.
Het SeniorWeb Leercentrum Zaltbommel biedt verschillende cursussen, workshops en individuele lessen aan.In de maand maart schenken we ext...
Welzijn Bommelerwaard biedt verbindend welzijnswerk voor alle inwoners van de Bommelerwaard.Dat betekent dat we verbindingen leggen tusse...